• Vajon akkor mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Az lenne a kérdésem, hogy hova forduljak, voltam belgyógyásznál azt mondta nincs a pajzsmirigyem-mel probláma, vissza mentem az gégészetre ahol megnézték a torkomat ismét és közölték, hogy egy kicsit piros és egy kis duzzanat van amire irtak Fenistil Allergia 4 mg két hét mulva menjek vissza ha nem javul. A suttogó hang ugyan ugy meg van ha nem csinálok semmit akkor elmulik ha felkelek és elkezdek beszélni már akkor is egyre jöbban elmegy. Ja és 2 hét mulva elküldenek valami hangképzési valamire. A mellkas átvilágitást a gégészeten megtagadták azzal az indokkal, hogy a belgyógyászaton nem vettek észre semmit. A rutin labor kimutatja ha rák van a szerveze-temben?

        WEBBeteg szakértő válasza a hangképzés témában

        Mellkasátvilágítást családorvos, belgyógyász, tüdőgyógyász jegyezhet elő.

        A laborvizsgálatok önmagukbannemzárják ki, és nem is erősítik mag a daganatos, rákos betegségek gyanúját.

        A foniátriai, hamgképzés zavaraival foglalkozó szakvizsgálat sokatelárulhat még panaszai hátteréről. Gégéje, hangszalagjai állapotáról.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-03 12:40:39; Megválaszolva: 2010. február 03., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: