Fülsípolás

Üdvözlöm! Ildikó vagyok.Körülbelül 1hónapja, sípol a fülem, szédülök, feszítő érzés van a homlokomban.Voltam hallásvizsgálaton, neurológián. A hallásom jó, de a neurológus, lucetámot, betaserket irt fel, pár nap szedése után még jobban fájt a fejem, hallucináciom jelentkezett, elhagytam a gyógyszereket, és ismét jól alszom.Persze a fülem még mindig sípol, zúg, és a homlokom is fáj! Mit tudna nekem tanácsolni a problémáimra? És miért lettem az értágítótól ilyen rosszul? Köszönettel, várom válaszát!

Dr. Herman Tünde válasza fülsípolás témában

Tisztelt Kérdező!

Minden gyógyszernek kialakulhat mellékhatása, ez történt az Ön esetében is. A fülzúgás egyik leggyakoribb oka a keringészavar, ezért javasolták ezt a kezelést. Ennek sikertelensége miatt ellenőrző vizsgálatra vissza kell menni, hiszen további vizsgálatok szükségesek.Elképzelhető, hogy egy koponya, arckoponya CT végzése lesz szükséges.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2009. december 02., 18:37; Megválaszolva: 2009. december 02., 18:37
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelés a fülben
Tisztelt Doktor Úr! Visszatérő panaszom, hogy a jobb fülemben ciripelő hangot hallok. (A bal fülemben soha.) Ahhoz is hasonlíthatnám, mint amikor...
Fülsípolás
Üdvözlöm! 23 éves lány vagyok, és körülbelül két hete éjszakánként (amikor teljesen csend van) hallok valami fura morze szerű ütemes...
fülsipolás
Tisztelt Doktor Úr! Egy-másfél hete azt vettem észre, hogy sípol, ciripel a jobb fülem. Magas vékony hang, ami érdekes módon kevésbé zavaró...
fülsípolás
tisztelt dr nő/úr! problémám a köv.lenne: bal fülemen halláscsökkenés jelentkezik és már állandósult fülsípolás.nagyobb hanghatás nem...
Fülsípolás erős hanghatás miatt
Üdvözlet! Viktória vagyok! Olyan problémám lenne hogy a férjem egy erős hanghatás következtében immárom már fél éve sípol a füle...