NEMDERÜLT KI MÉG PONTOSAN MI A GOND.

ÜDV, ERZSÉBET, VAGYOK, IRTAM MÁR ÖNÖKNEK, A NYAKI MIRIGYEK DUZZADTAK, 2, HONAPJA, VOLTMA FÜLL-ORR.GÉGÉSZETEN, HÁZI-DOKINÁL, ÉS BELGYOGYÁSZNÁL,, VOLT VÉRVÉTEL, VIZELET, NYAKI-ULTRAHANG, ÉS EZUTÁN LESSZMEG A PAJZSMIRIGY EREDMÉNYE, ÉS HA OTTSEM TALÁLNAK SEMMIT? A FÜLEM ALATT, HASOGAT, LÜKTET, NEMTUDOM, MILEHET, VIRUSOS ALLERGIA, ESETLEG? VAGY SZÉNA-NÁTHA? EZ HOL DERÜL KI? MÉG DUZZADTAK A MIRIGYEK, IS, SZEDTEM DALACINT, CATAFLANT, ÉS, MELOXICAM SANDOZ.T.DE NEMHASZNÁLT, ÉRZEM GYULLADÁSBAN VAN, DE MILEHET EZ? SZÉDELGÉS IS VAN, HASOGAT, ÉS, AMIT IRTAM. AFÜL ALTT, PONTOSAN MI VAN? MINDKÉT OLDALT.ÉS FÁRADT ÁLMOS VAGYOK, SÜRÜN.PÉNTÉKEN LESSZMEG AZ EREDMÉNY, AZAZ, 17.ÉN, A PAJZSMIRIGY-VIZSGÁLAT, EREDMÉNYE,.HA NEM, TALÁLNAK, SEMMIT, HOVA TOVÁBB? NAGYON VÁROM A VÁLASZUKAT, ELÖRE IS KÖSZÖNÖM, ÉS A FOGAK RENDBEN VANNAK, EZSEM LEHET GOND..ÜDV, B.ERZSÉBET..

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza nyirokcsomó duzzanat témában

Kedves Kérdező!

Allergia, szénanátha allergológiai vizsgálattal igazolható, illetve a fennálló tünetek alapján.De a panaszai nem utalnak erre a betegségre.

A fül alatt közvetlenül a fültőmirigy van, melynek gyulladásai és egyéb betegségei egyaránt okozhatnak duzzanatokat a nyakon.

Akár immunbetegségek lehetősége is felmerül.

A hallójárat gyulladásai is okozhatnak az Önéhez hasonló tüneteket.

Ha semmi nem visz közelebb a diagnózishoz, szövettani mintavételre is sor kerülhet.

Másik fontos dolog: az alapbetegség, fertőzés gyógyulása után hosszú ideig fennállhat a nyirokcsomó duzzanataÜdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Dr. Piros Zsuzsanna
Kérdés: 2009. július 17., 15:52; Megválaszolva: 2009. július 17., 15:52
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás