Füles kérdés

tisztelt dr no.koszonom a jo tanacsat.voltam ellenorzesen.es az aszmam alergia mit van. az orr dugulasra kaptam cseppet a neve Avamys.lehet ismeri on is.az egesz utasitast nemertem, mert nemetul meg csak most tanulok. mar masodjara kaptam.nem lessz ez sok? hiaba mondom a fulemfaj es miert adnak az orromra cseppet ezt nemertem? ez talan javithat a fulfajason? hogy itt is joido van enyhult a fajdalom. orulok neki. mert van ojan amikor nagyon faj meg koncetralni se tudok tolle.   koszonom, hogy megtisztelt valaszaval es ellatot jo tanacsaival. kivanok minden jot. tisztelettel.gizus.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza a fülfájás témában

Tisztelt Gizus!


Az önnek javasolt orrspray allergia elleni hatóanyagot tartalmaz.
Fülpanaszok esetén, egyes esetekben azért szoktunk orrspray-t javasolni, mert a fül szellőzése az orrüregen át történik. Az orrüreget és a középfület a fülkürt nevű kis csatorna köti össze. Allergiás megbetegedés esetén az orrnyálkahártya és a fülkürtnyálkahártya duzzanata miatt a fül szellőzés zavart szenved, ez feszítő fülfájdalmat, recsegést, pattogást okoz. Ha tartósan fennáll akkor pedig fülgyulladáshoz vezet. A kezelés lényege a kialakult nyálkahártyaduzzanat megszüntetése, szükség esetén kiegészítve a kialakult fülgyulladás kezelésével.
Az Avamys nevű gyógyszer betegtájékoztatója magyar nyelven az interneten is elérhető http://www.gyogyszerlexikon.hu/kiseroiratok/avamys.htm címen.
Bízom benne, hogy panaszai mihamarabb enyhülnek!

 

Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Kérdés: 2009. június 05., 23:46; Megválaszolva: 2011. október 05., 10:36
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban