• Fülbaj? 2.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Fülbaj? címmel kértem már segítséget. Azóta azonban a tüneteim egyre erősebbek. A pajzsmirigy jobb oldalától az állkapcsomon át a fülemig erős nyomást érzek. A torkomban gombócérzés van, emellett pedig olyan érzés, mintha a torkom jobb oldala nyeléskor "lomhább", merevebb lenne. Bár akkor a fogászati vizsgálatom is negatív lett, a fogorvos arról tájékoztatott, hogy a hátsó fogaim egy fog eltávolítása miatt erősen bedőlnek. Nem tudom, ez lehet-e az ok. Esetleg elképzelhető-e, hogy UH-gal, ill. izotópos vizsgálattal nem észlelt gyulladás van a jobb oldalon a pajzsmirigyben. Az enyhe sipolás továbbra is megvan, a nyomás alváskor és utána még kb. egy-két óráig elviselhető. Teljesen tanácstalan vagyok.

        Köszönöm a segítséget!

        WEBBeteg szakértő válasza a egyéb témában

        Kedves Kérdező!

        Kérem, keressen fel, és beszéljük át a leleteit!

         

        Üdvözlettel: Dr. Lengyel Csongor, fül-orr-gégész


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-03 17:57:31; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: