• Meghülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Előszőr is kőszőnőm válaszukat elobbi kérdésemre es most még szeretnék kérdezni a meghülésről.a párom mindig meg van hülve ill.midig taknyol és kőhőg, a váladék ami jőn az orrábol néha egyszerü takony máskor meg vastag genny mit lehet ez ellen tenni? válaszukat előre is kőszőnőm.evi

        WEBBeteg szakértő válasza a meghülés témában

        Tisztelt Éva!


        Az állandó "meghűlés" mindig valami krónikus, idült gyulladás és/vagy állandóan jelenlevő allergén anyag által kiváltott allergiás megbetegedés gyanúját veti fel. Ilyen allergén lehet a lakáspor atka, az ágyneműben lévő töltet, toll, kisállattartóknál a macska, kutya szőre stb. Munkahelyen előforduló irritatív anyagok. A panaszok alapján krónikus arcüreggyulladás lehetősége is felmerül.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 21:53:40; Megválaszolva: 2011. október 05., 06:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: