• Homloküreg gyulladásról van-e szó?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Harmadik hete náthás, estére lázas állapotba kerül a férjem. ACC-t Coldrex-et, Rubofent szedett, de nem javul az állapota. Homlokát bal oldalon fájlalja, azonban gyógyszer hatására elmúlt (Advil ultra) Mivel és hogyan kezeljük, vagy kúráljuk, hogy kilábaljon belőle. 71 éves, cukorbetegről van szó, aki egyszerűen nem szeret orvoshoz járni. Válaszát, tanácsát köszönettel fogadom [email protected]

        WEBBeteg szakértő válasza a nétha témában

        Kedves Kérdező!

        Ilyen hosszan fennálló lázas állapot, főleg idős, cukorbeteg esetén mindenképpen szakorvosi ellátást igényel! Antibiotikus kezelést!
        Az advil-ultra és a többi alkalmazott szer abban az értelemben kifejezetten ártlamas, hogy a panaszok, tünetek elfedése révén a kóros állapot fenntartását, sőt előrehaladását segíthetik.
        A cukorbetegség fertőzéses kórképek rizikófaktora! Szövődményekre is hajlamosít!
        Keressék fel a családorovst, fül-orr-gégész szakorovost!

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-01 21:50:12; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: