Fülzúgás

Feleségem 66 éves, és a füle sokszor bezsirosodik, ilyenkor kimossák, de legutóbb a kimosás után zúgni kezdett a füle ami elviselhetetlen, bilobil fortet adtak a gyógyszertárban, de ez nem segít semmit, mondták, hogy a vertigoheel homeopatias csep vagy tabletta segíthet, általában alacsony a vérnyomása mondta egy csonkovacs, hogy ez is lehet a baj nyitja, segítségüket kérem, hová lehetne menni ezzel a gonddal, hogy elviselhetőbb legyen, köszönöm a segítségüket, várkonyi gyula voltam.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fülzúgás témában

Kedves Várkonyi Gyula!

A fülzúgás, fülcsengés kezelése a fül-orr-gégész feladata. A kezelés előtt fontos a lehetséges kiváltó okok feltárása, és ennek tükrében a megfelelő kezelés kiválasztása.

Az esetek nagy részét, főleg idős betegeken, keringés zavar okozza, erre is van gyógyszer, ami hatékonyabb, mint az ön által említett szerek. Bár azt mindenképp meg kell említenem a fülzúgás kezelése igen nehéz, és sokszor kevés sikerre vezet. A betegek életét sokszor megnehezíti, főleg ha éjszakai nyugalmukat is zavarja.

Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Kérdés: 2009. május 24., 23:12; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:20
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás