Búvár vagyok és állandó a fülfájás

TISZTELT FÜL ORR GÉGÉSZET, NEKEM ÚSZODÁBAN TÖRTÉNT AZ ELSŐ FÜLGYULLADÁSOM. AZÓTA NEM TUDOK MEGSZABADULNI TÖLLE. BÚVÁR VAGYOK, S EBBŐL ÉLEK. ÁLLANDÓAN BEGYULLAD VALAMELYIK FÜLEM S NAGYON TUD FÁJNI, HA SZERENCSÉM VAN MAGÁTÓL PERFORÁLÓDIK DE HA NEM FEL KELL SZÚRNI. ODÁJIG FAJULT A DOLOG, HOGY CT-ÉT MRI-T KELLETT CSINÁLNI MERT MÁR A KOPONYACSONT IS BE VAN GYULLADVA. MIVEL TUDNÁM MINDEZT ELKERÜLNI. MOST KINT VAGYOK ANGLIÁBAN SZERETNÉM HA TUDNÁNAK NEKEM ITT EGY NAGYON JÓ "NEM BAJ HA MAGÁN" FÜL ORR GÉGE SPECIALISTÁT AJÁNLANI. KÉREM SEGÍTSENEK MERT ÉN EBBŐL ÉLEK S TARTOM EL EGY ÉVES KISLÁNYOMAT. NEKEM EZ NAGYON FONTOS. ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. ZSZSANNA

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fülfájás témában

Kedves Zsuzsanna!

A koponyacsontra is terjedő hallójáratgyulladás akár halálos kimenetelű is lehet! Nagyon komolyan kell venni a kezelését! Bár ez leginkább cukorbetegekre jellemző és emiatt ilyen esetekben kötelező is cukorbetegség irányába is kivizsgálni a beteget. Történt Önnel ilyen?

Egyébként úszóknak és egyéb olyan betegeknek, akinek krónikus fülgyulladása van, és mégsem tudják elkerülni a vizet, speciális fülillesztéket szoktunk készíteni. Ezt mintavétel előzi meg, hiszen egyedi darabról van szó, így pontosan illik a fülbe, megakadályozza a víz bejutását. Önnel is ez lenne az ideális megoldás, persze csak a megfelelő gyógyszeres kezelés után.Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

Kérdés: 2009. május 21., 22:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:41
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás