• Szédülés, fülfájás: okozhatja kimerültség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!

        Néhány napja fáj a fülem, ami napközben néha megszűnik. Úgy érzem, mintha egy csomó lenne a torkomban. Ezenkívül néha kicsit zsibbad a szám egyik fele, s enyhén szédülök.

        Mi lehet ennek az oka? Okozhatja ezt kimerültség vagy egyéb betegség állhat a hátterében?

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a fülfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Azt javaslom mihamarabb keressen fel fül-orr-gégészt, mert panaszai háterében középfülbetegség, középfülgyulladás állhat, esetleg szövődményekkel együtt. A szédülés, szájzsibbadás szövődményekre utal, melyek egyes esetekben súlyosak is lehetnek.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-24 22:40:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!