• Tüszős mandulagyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm!
        Az interneten kerestem tüszős mandulagyulladás gyógyulását serkentő teafüvet, de a legtöbb helyen mást-mást írtak. Ön mit tudna nekem ajánlani?
        Köszönettel:
        Kovács Angéla

         

        WEBBeteg szakértő válasza a tüszős mandulagyulladás témában

        Kedves Kérdező!


        A tüszős-mandulagyulladás bakteriális fertőzéses eredetű betegség. Komoly szövődményei lehetnek, pl. szívbelhártya gyulladás, amely maradandó károsodást okoz a szívben.
        Emiatt antibiotikus kezelése feltétlenül indokolt.
        Olyan gyógyfű, teafű, ami ezt pótolná nincsen.
        Ami a gyógyulást segítheti a kamillatea, hársfatea, stb., kúraszerűen alkalmazott magas dózisú C-vitamin. Azért javasolnak többen többféle megoldást, mert a gyógynövényekkel való gyógyítás sokrétű, és tapasztalatokon, hagyományokon alapuló. Nincs egységes, igazolt, kizárólagos út, nincsenek szigorú dózisok. Sőt, a teák elkészítésére is mindenkinek megvan a maga javaslata.
        A bizalom és a hozzáértés dönti el ki melyik utat, melyik tanácsot választja.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-14 11:37:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: