• Orrdugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Lengyel Csongor úr!

        Köszönöm gyors válaszát! Kérdésére a válaszaim : Az első allergia vizsgálat 2004. ben volt ( alkar "szurkálós") aminek az eredménye akkor azt mutatta,hogy elsősorban a lándzsás útifű a fő allergén, a másodikat nem sikerült kinyomozni,míg a harmadik,legkisebb volt akkor a parlagfű.Minden választ harapó fogóval kellet kihúznom belőlük, ezért az információ hiány. A legutóbbi,( 2008 ban) vérvétellel végrehajtott allergia vizsgálat a parlagfű allergiát mutatta a leg erősebbnek, az összes többi teszt elenyésző méretű volt. (ha ez segít, szkennelve el tudom küldeni önnek) A második kérdése: az orrszárnyak belélegzéskor össze tapadnak-e? Soha nem volt ilyen panaszom. A harmadik pedig esetleges arcüreg gyulladást feltételez.  36 éves vagyok,de nem emlékszem arcüreg gyulladásra ezen idő alatt. Azt mindenképpen fontosnak tartom, hogy rendszeresen sportolok, (foci 28. éve) és mintha  közben nem érzek dugulást, de utána,már zuhanyozás közben igen. Várom válaszát köszönettel: D.Zsolt

        WEBBeteg szakértő válasza a orrdugulás témában

        Kedves Kérdező!
         
        Elnézést, de a második válasszal nem voltam olyan gyors. Azért nem írtam hamarabb, mert átgondolva a történetet végül arra jutottam, hogy egy vizsgálattal több adathoz juthatnék az orráról. Kérem, keressen fel!


         

        Üdvözlettel: Dr. Lengyel Csongor, fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-10 22:09:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 07:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés