• Orrvérzésem összefügghet az allergiával?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        23 éves vagyok. Allergiám van a virágzó fákra. Van egy kis orrsövényferdülésem is.

        A panaszom annyi, hogy kismértékű orrvérzésem van, ez alatt azt értem, hogy orrfújáskor/orrtörléskor a papírzsebkendő valamennyire piros lesz. Nemcsak allergia idején van ez így. Mi lehet ennek az oka? Vitaminok szedésének lehet köze ehhez?

        Előre is köszönöm,

        anna

        WEBBeteg szakértő válasza a orrvérzés témában

        Kedves Anna!

        Rendszerint az orrsövény elülső harmadán található tágult erecskék az orrvérzések forrásai, ezeket gyógyszeres edzéssel, vagy "elsütéssel" kezelhetik.
        A legjobb, ha olyankor jelentkezik fül-orr-gégészeti szakrendelésen amikor aktuálisan vérzik az orra, mert ilyenkor könnyebben azonosítható a vérzésforrás, így sikeresebb a kezelés.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 09:40:15; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 06:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: