• Kérem ha tudnak segitsenek! Köszönöm!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/Úram! A hugom 1 éves és február eleje ota folyik a füle, és ezidő allat csak egyhétig volt gyogyult a füle a mikor egy sokadik Dr. nő helyre tette, és amikor husvétkor lementünk vidékre az nap este fojt még a füle másnap reggel már nem! Tehát a kérdésem az lenne, hogy az egyik orvos azt mondja, hogy vigyük alergia vizsgálatra a másik meg azt, hogy ne vigyük mert még kicsi? Lenne még egy kérdésem már az is felmerült, hogy ki vegyék az orrmanduláját, de azt is mondják, hogy még kicsi hozzá, akkor ilyen fiatalon kilehet venni?

        WEBBeteg szakértő válasza a fülgyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        A fül-orr-gégészek álláspontja is különböző abban a tekintetben, hogy ilyen kisbabák hosszan fennálló középfülgyulladása esetén mi a legjobb megoldás.
        Lehet váladéktenyésztés alapján célzott antibiotikus kezelést indítani.
        Sokan ilyen esetben a fülműtétet javasolják.
        Az én véleményem szerint is az allergiavizsgálat még korai lenne.
        Az orrmandulát ilyen piciknél nagyon különösen indokolt esetben veszik csak ki.
        Amiben azonban egyetértés van, mindenképpen kezelni kell, és szorosan kontrollálni, ellenőrizni, mert komoly szövődmények alakulhatnak ki, ha kezeletlenül hagyják!

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 00:08:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 06:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: