• Ismét miért ilyen nehézkes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm doktor Úr/Nő! Pár honapja szenvedek idult garat mandula gyulladásba.Állitolag egy begyulladt fog és a fogra vizszintesen ránott bolcsességfog váltja ki.Ez igaz is lehet, mert csak a bal oladalon érzékeny kicsit a mandulám.Sajnos a fogorvosom csak vizsgálgatja, nézi, szerinte fosebészhez kellene mennem, de még nem irt ki beutalot, hanem még elobb megkonzultálja vele.Ártalmas a huzamos idaig tarto mandulagyulladás? Válaszát elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a mandulagyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Az idült mandulagyulladás ártalmas, de nem szokott fog eredetű lenni, kezelése a mandulaműtét.
        Azonban a gyulladt bölcsességfog, gócként szerepel. fül-orr-gégészeti, szemészeti, bőr-, vese panaszokat okozhat, a helyi problémákon kívül. Emiatt műtéti eltávolítása javasolt. Emiatt javaslom keressen fel szájsebész szakorvost.

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna


        Dr. Piros Zsuzsanna
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 08:58:01; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 06:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: