Hirdetés
      • Tüdőrák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok.

        Minek lehet a jele ha reggel az orrvaladekom vercsikos, de napkozben nem.? Lehet ez tudorak? Neha faj a hatam, de csak akkor, ha elfaradok(szerintem rossz a testtartasom). Es cigizek (kb 10 szal naponta).

        Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a véres orrváladék témában

        Kedves kérdező!


        A véres orrváladék nem tünete a tüdőráknak, azonban a dohányfüst okozta orrnyálkahártya károsodásnak sokkal inkább. Az orrnyálkahártya állapota utal a légutak teljes egészének állapotára is. Tehát a hörgők, légcső, is hasonlóan károsodik a dohányfüst hatására.
        A dohányzásról való leszokást javasolom. Főleg ha ilyen érzékeny a légúti hám. Különösképpen, ha családjában fordult elő rákos megbetegedés!

         

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-08 20:55:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés