Napközbeni alacsony hőemelkedés

Tisztelt Doktor Úr/Nő!

13 éves vagyok. Kb. 3-4 hónapja folyik az orrom. 1 hónapja arcüreggyulladásom volt, de szerencsére meggyógyultam. Kb 3 hete volt egy torokgyulladásom amire a legerősebb antibiotikumot kaptam. Ezt 1 héten át napi 2x vettem be. Úgynézki ezis elmúlt mert már nemfáj a torkom és lázam sincs. Azomban a betegség óta napközben hőemelkedésem van. Elég alacsony (37, 2) . Reggel 36, 5 és Este is visszatér erre az értékre. Volt olyan nap mikor délután is 36, 7 volt. Az orrom már nem folyik annyira. Viszont minden nap gőzölöm magam kb 10 percig. Ezután az orromból véres váladék jön. Van amikor sok van amikor kevés.

Röviden a kérdéseim:

-Miért van napközben hőemelkedésem?

-Miért jön az orromból véres váladék?

Válaszát előre is köszönöm!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza orrfolyás témában

Kedves Kérdező!

A két kérdésére ugyanaz a válaszom: mivel valószínűleg még nem gyógyult meg. A gőzölés kevésbé hasznos, mint a száraz meleg (infralámpa, vagy meleg só) . A kezelést orrcseppel is ki kellene egészíteni ilyen esetekben!

Üdvözlettel: Dr. Lengyel Csongor, fül-orr-gégész

Kérdés: 2009. március 28., 14:33; Megválaszolva: 2009. március 28., 14:33
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás