• Indokolt lenne a hőtérképes vizsgálat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kétszer műtöttek meg jobb hónaljban lévő csomókkal. Újra érzek csomót, bár az orvos szerint ez most a tej miatt van/ '1 éves a lányom, még van tejem/. Kb. két havonta belázasodok egy-egy napra, max. két napra. Miután elmúlik a lázam, elkezd fájni a torkom és a nyaki nyirokcsomóim. Én biztos vagyok benne, hogy ez nem a tej miatt van, ezek a problémák terhességem előtt és alatt is fennálltak! Ez a hőtérképes vizsgálat kimutatná, hogy van-e valahol valamilyen gyulladásom?

        Egy másik orvos-ismerősöm szerint ki kellene vizsgáltatnom magam a fül-orr-gégészeten, de akár a nőgyógyászaton is.

        Nőgyógyászaton már voltam, az egyik petefészkem nagyobb, mint a másik. Szeretném megemlíteni, hogy kétszer volt petefészek-cisztám, lehet, hogy emiatt van ez.

        WEBBeteg szakértő válasza a hőtérképes vizsgálat témában

        Tisztelt Kérdező!

        Érdemes lenne utánajárni a visszatérő mandulagyulladásnak. Egy háziorvosnál végzett laborvizsgálat mellett, amelyben elhúzódó gyulladásra utaló értékek lehetnek, egy fül-orr-gégészeti vizsgálat is indokolt lenne. Nem valószínű az összefüggés a petefészekcisztával.

        Elmehet nyugodtan egy hőtérképes vizsgálatra, hiszen az is segíthet a probléma megoldásában.

         

        Üdvözlettel: Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-22 22:34:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 16., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés