• Fülzúgás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr..  Egy ideje  azt tapasztalom,hogy a jobb fülem el kezd éles hangon sípolni eléggé hangosan.. de ez a tünet rövid idön belül el is múlik teljesen. Van amikor fél óra és megint hallom,de van amikor napokig hetekig semmi. beszélhetünk jelen esetben Tinnitus ról? vagy ez nem minősűl annak?

        WEBBeteg szakértő válasza a fülzúgás témában

        Kedves Kérdező!

        Remélem, hogy nem fog emiatt elkeseredni, de természetesen az Ön panasza is tinnitusnak minősül.

        Üdvözlettel: Dr. Lengyel Csongor, fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-25 15:42:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés