• Fül panasz.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornö!Azt szeretném megkérdezni,hogy két honapja eldugult a bal fülem.Vettem rá Aurecon fül sprayt,és az utasitás szerint mindkét fülemet kezeltem vele.Ennek hatására bedugult a jobb fülem is,majd kb két hét mulva kipattant mindkettö.De azota a bal fülem állandoan zug.Kérdésem ,hogy lehet e kezelni valami gyógyszerrel,vagy keressem fel a legközelebbi orvost?És hogy mi lehet a baj?Válaszát elöre is köszönöm,maradok tisztelettel,és további jó munkát kivánok:József

        WEBBeteg szakértő válasza a füldugulás témában

        Kedves József!

        Hosszan fennálló panaszai miatt azt javasolom, keresse fel a legközelebbi fül-orr-gégészeti szakrendelést.

        Levele alapján azonban úgy vélem, felhalmozódott fülzsír okozhatja a panaszait. Ez egy teljesen természetes jelenség. A fül-orr-gégész eltávolítja a fülzsírdugót, majd a dobhártyát is megvizsgálja. Ha ez önmagában nem szünteti meg a panaszt, hallásvizsgálatot végeznek, majd ez alapján döntenek a szükséges kezelésről.

        Üdvözlettel: Dr. Piros Zsuzsanna

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-01 18:40:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 06., 15:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés