• Arcüregi ciszta utáni csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno/Ur! Arcuregi cisztam volt (fogeredetu, baloldali), amelyet tavasszal ful-orr gegesz eltavolitott. Viszont az addigi arcduzzanat, fajdalom ujra jelentkezett (enyhebben). Visszamentem az orvoshoz, a CT a mutet utan negativ volt, ultrahangon is csak azt tudtak mondani, hogy erzik a csomot az arszovetemben, viszont elvaltozast nem latnak. Nos, azota is megvan ez a csomo az arcomban. Vissza tud huzodni kisebbre,de munka utan, vagy ha kimerultebb vagyok (pl. hosszu utazas utan is - nyaralaskor) beduzzad, enyhen faj, zavar, es a szememet is enyhen zavarja. Ilyenkor 3-4 napig duzzadt marad, aztan a tunet merseklodik. Haziorvosom 4 hetig antibiotikum kurat irt fel (1 het dalacin c, 3 het doxycyclin), utana jobb lett, viszont mostanaban ujra elojon. Szinte nincs nap, amikor nem zavar, probalom nem tapogatni mert az is art a gyogyulasnak. A haziorvosom azzal nyugtatott hogy ez a kronikus goc csak nagyon lassan fog eltunni - de mar megvan 6-7 honapja. Elore is koszonom tanacsat.

        WEBBeteg szakértő válasza a arcüregciszta témában

        Kedves Kérdező!
         
        Sajnos nem értem, hol van ez a csomó pontosan? Ha fogeredetű cisztája volt, fogászati kezelésben miért nem részesült? Kérem, ezeket magyarázza el pontosabban!
         
        Köszönettel:

        Dr. Lengyel Csongor
         

        fül-orr-gégész
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-03 18:02:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés