• Nem tudom, mi lehet a problémám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr nő vagy Dr ur! a tüneteim pár nappal ezelőt kezdődtek mikor kimelegedtem majd pólóra vetkőztem a tüneteim:folyik az orrom köhögök meg elment a hangom is egyet még szeretnék közölni rendszeresen énekelgetem hisz versenyre készülök lázam nem volt csak hőemelkedésem 37.8 volt a leg magasabb két napig volt igy kérem segitsenek mégvalami regisztráltam oldalukra kedvenc patikának ahová szoktam járni megadtam a pannónia gyógyszertárat de a regisztrációs emailban ez cimként szerepel nem az a cimem az csak a patika neve várom válaszukat mit tegyek nemsoká itt a fellépésem ideje és szeretném a hangomat visszanyerni orvosnál nem voltam mivel jobbnak látam önöket megkérdezni itt az emailcimem:szalkagyuri@citromail.hu ide várom válaszukat további jó munkát kivánok önöknek valamint jó egészséget Tisztelettel:Szalka György

        WEBBeteg szakértő válasza a nátha témában

        Kedves Kérdező!

        Így látatlanban véleményem szerint valószínűleg egy hétig orrcsepp használata, helyi, száraz meleg (infralámpa) alkalmazása az arcüregek felett enyhítheti panaszait. Amennyiben azonban valóban fontos Önnek a mielőbbi gyógyulás, javaslom, hogy forduljon szakorvoshoz, így kizárhatók az egyéb kezelést igénylő állapotok.

        Üdvözlettel:
        Dr. Lengyel Csongor fül-orr-gégész szakorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-05-19 18:51:19; Megválaszolva: 2011. július 29., 07:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: