Hirdetés
      • Orrsövény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nemrégiben cikket írtak az orrsövényferdülésről. 40 éves koromban ezt diadnosztizálták, de mivel semmi panaszom nem volt, a szakorvos a körzeti orvossal egyetértésben nem ajánlották a műtétet. Most 74 éves vagyok, és jelentősen romlott az állapotom. Este soknak találom az orrváladékot, akadályozott a légzésem. Reggelre viszont teljesen beszárad, szintén nem kapok levegőt. Többször előfordul, hogy éjszaka felébredek, hogy oxigénhiányom van, és kevés a spontán légzésem, eléggé rosszul érzem magam. Többféle orrcseppet próbáltam ki, részben orvosi, részben patikai ajánlással. Egyik sem volt az igazi, no és mindegyikre rá van írva, hogy tartósan nem használható. A gégészeten már sok éve közölték, hogy 60 éven felül ezt nem műtik, és a műtét rendkívűl kellemetlen. Létezik-e valamilyen megoldás? Köszönettel András

        WEBBeteg szakértő válasza a orrsövényferdülés témában

        Kedves Kérdező!

         

        Először is: meg kellene vizsgálnom az orrát ahhoz, hogy az orrlégzés javításának lehetőségeiről elbeszélgethessünk. Várom Önt pénteki napon délelőtt az Országos Onkológiai Intézet Fej-Nyaksebészeti rendelésén. Jelentkezése előtt telefonon kérjen időpontot a Betegfelvételi Irodában.

        Üdvözlettel:

        dr. Lengyel Csongor


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-07 15:30:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés