• Nyaki sipoly válaszra írom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Főorvos Úr!

        Válaszát köszönöm.A kérdésére válaszolva a férjem daganatmentesnek bizonyul.

        Tavaly egy újabb daganat(tüdődaganat) előtt volt PET CT,mely a tüdőn kívül mást nem mutatott.A tüdőműtét akkor megtörtént.3 havonta jár tüdőkórházba controllra:negatív leletei vannak.A nyelvdaganattal kapcsolatosan pedig rendszeresen nézi orr-fül-gégész.

        2 hónapja történt a nyelvéből is szövettan (rosszindulatúságnak nincs jele.)

        A sipoly 3-4 hónapja áll fenn.Én helyi kezelésre gondoltam,csak azért kérdezem,mert már az általam leírt kezelések nem használnak.Ezért kérdeztem,hogy milyen lehetőség van még?Szájüregben rendben van a sipoly-azt mondja az orvos.A nyakánál van a probléma, ahol nem gyógyul és genny is ürül belőle.Most be lett metszve  és ki lett tisztítva.Ezek alapján ha,ha tud valamit ajánlani helyileg,legyen szíves megírni. Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a sipoly témában

        Kedves Kérdező!
         
        Több módszer is létezik a sipoly gyógyítására, férje kezelőorvosa bizonyára javasolta ezek valamelyikét. Ha nem, akkor érdemes lenne a férjének felkeresnie, és átbeszélhetjük ezeket.
         
        Üdvözlettel: 
         
        Dr. Lengyel Csongor
        fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-08 17:55:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés