Diagnózis 2

Tisztelt Doktor Ur! Köszönöm a válaszát, de nagyon rosszul érintett.De tk. arc-koponya CT készült /rosszul irtam/ abból nem derülne ki, ha a fogaimmal lenne baj? Az előzmény egy arc és homloküreg gyulladás volt. Antibiotikumokat is kaptam. Ismételt válaszát várom.! /Egy teljes fogsort kellene megbontani.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza arcüreggyulladás témában

Kedves Kérdező!

Lehet, hogy egy megszűnőben lévő gyulladás eredménye volt a felvételen látható, de mivel nem tudom, hogy milyen rétegvastagsággal készült az Ön CT felvétele (előfordul, hogy egy szelet vastagsága 8 mm, ekkor a szeletek közötti részt a vizsgáló nem látja) , továbbra is azt javasolom, hogy menjen el egy fogászati vizsgálatra.

Üdvözlettel:

Dr. Lengyel Csongor

fül-orr-gégész

Kérdés: 2008. december 17., 18:50; Megválaszolva: 2008. december 17., 18:50
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?