• Orrdugulás-arcüregmütétek-orrsövény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor-Nő vagy Tiszelt Doktor-úr! Sajnos ezt már hiába olvasgatom mindent kiprobáltam,orr-polip-mütétem vagy 6-szor volt kinönek szerencsétlenek.Lézeres mütétem is Volt Szegeden. Mikor egy hónapba egyszer érzek egy-két napig szagot az maga a csoda. Nem hiszem hogy akkor boldogabb ember van nállam.Arcüreg mütétem 20-évesen volt mosz 64-éves vagyok,Kérdezem vannak még csodák , hogy szagot érezzek?Más bajom nem is lenne, Természetes az orr-hang de már meg is szoktam.Ha van valami amit még kitüdnék probálni és szagot érezni megköszönném a tanácsot.Köszönöm a választ előre is. Berkecz Irén.Tisztelettel.

        WEBBeteg szakértő válasza a szaglás témában

        Kedves Kérdező!

         Ha még nem használt Rhinocort Turbohalert, akkor nem tettek meg mindent Önért. (Legalább néhány hónapig!)

         Üdvözlettel

         dr Timár Tibor

        www.fül-orr-gégészet.hu

         

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-25 21:00:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 17., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés