Hirdetés
      • Fülfájás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cim ! Fülfájással mentem a szakorvos, megállapitotta, hogy savós váladék van a fülemben, és a dobhártyám kékesszürkére el van szineződve. Elküldött Agyi CT. vizsg. -ra ami negativ volt, ezután felszúrta a dobhártyámat, azt mondta, hogy 4-5 nap alatt behegged. Azóta, habár az orvos azt mondta egy hét után, hogy minden rendben összefort a seb, Én úgy érzem, hogy ki-bejár a levegő a fülemen át a másik fülemhez, a hallásom csökkent, amire szintén azt mondta, hogy lehetetlen. Az audiológus is ezt igazolta. A bal fülemben amit felszúrt, a gép nem tudott mérni semmit, és a jobb fülemben is furcsa eredmények jöttek elő. Az audológus hölgy azt mondta, hogy ez akkor szokott előrodulni, ha még nem záródott be teljesen a dobhártya. Azt orvos azt mondta, hogy melegitsem , Én úgy érzem, hogy a melegitéstől még jobban fáj. Köszönettel:

        WEBBeteg szakértő válasza a fülfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Tehát nem gyógyult be a dobhártyája. Az erőteljes orrfúvást és a víz alá merülést kerülnie kell, ne is jusson víz a hallójáratába. Az orrlégzését pedig javítani érdemes, ehhez mindenképp kérje szakember segítségét! Kerülje a port, és a huzatos helyeket (amennyire lehet)! Ha nincs más korábbi fül- vagy orrbetegsége, vagy kezelendő problémája, akkor heteken belül gyógyulásra számíthat.

        Üdvözlettel:

        Dr. Lengyel Csongor

        fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-27 16:18:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 16., 15:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés