• Torokgyulladás már három hónapja, mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr, Lassan már 3.-ik hónapja küzdök egy torokgyulladással (5.-ik hónapja pedig körömgombával - amire kaptam különböző kenöcsöket és köröm lakk-ot). Azóta voltam többször is fül-,orr-, gégészeti szakrendelésen ahol első (mivel nem volt lázam és azóta sincs) alkalomkor csak torokfertőtlenítőt ajánlott a doktornő (öblőgetésre) - ez nem segített sajnos és 2.-ik alkalomnál a doktornő felírt antibiotikumot (Dalacin) amely gyógyszer beszedésekor a tünetek csillapodtak de nagyon nem javultak. Valamint a bőrömön apró barna foltok is megjelentek. Mivel nem tudom mitévő legyek, mivel azóta is megvan a torokfájásom igy a segítségét szeretném kérni mit lehet ilyenkor tenni. Köszönettel János

        WEBBeteg szakértő válasza a torokgyulladás témában

        Kedves Kérdező!
         
        A bőrön megjelent hólyagok, kiütések, hámlás, bőrpír, allergiás tünetek lehetnek az Ön által szedett gyógyszer által okozott mellékhatások. A barnaság azonban nem tartozik a leírt mellékhatások közé.
         
        Kérem, keressen fel szakembert! Ha Ön megjelenne a rendelésemen, akkor a vizsgálat során dönteném el azt, hogy mi a torokfájás oka és milyen kezelés segíthet. A torokfájdalom sokszor nehezen utolérhető, elsősorban akkor, ha lelki oka is van.
         

        Üdvözlettel: 

        Dr. Lengyel Csongor

        fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-27 21:39:01; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: