Műtét

Tisztelt Doktor nő ur A kislányom hét éves és mandulaműtétre készülünk mivel teljes vérvizsgálat kellett a háziorvosunk a VVt süllyedése16 az EO 0, 8volt a melkasröntgenen pedig ez álta jobb hilus alatt peribronchitises rajzolat látható.Ezek miatt a háziorvos nem engedi a műtétet.Voltunk a gégész orvosnál neki is megmutattam az eredményeket és ő azt mondta hogy igy is műthető.Nos most nemtudom kinek higgyek ha két orvos is ellent mond egymásnak. Az lenne a kérdésem hogy ön mit gondol ezen eredmények tudatában mi a helyes döntés.Válaszát előre is köszönöm egy aggodo anyuka

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fül-orr-gégészet témában

Kedves Kérdező!

 

A gyermekorvos kritériumai általában szigorúbbak, és ez így helyénvaló. Véleményem szerint helyes, ha a műtét akkor történik, amikor mind a két kolléga által végezhető.

 

Üdvözlettel:  

Dr. Lengyel Csongor

fül-orr-gégész

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2008. október 06., 15:41; Megválaszolva: 2008. október 06., 15:41
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Állandó fülzúgás kezelése
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?