• Fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tegnap óta ha lehajolok olyan érzés, mintha viz tódulna a fejem tetejébe, és utána nagyon fáj a fejem.utána nyom és szédelgek.

        WEBBeteg szakértő válasza a fejfájás témában

        Kedves Kérdező!

        Igen szűkszavúan fogalmazta meg panaszait, de amiket leírt homloküreg- és arcüreggyulladás, illetve hirtelen vérnyomásesés következménye lehet. Keressen fel egy fül orr-gégészeti szakrendelést és háziorvosát a szükséges vizsgálatok elvégzésére.

        Tisztelettel: Dr Bessenyei Monika neurológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-05 21:01:08; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: