• Szédülés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 23 éves férfi vagyok!Több hónapja húz a fejem,hol jobban hol kevésbé!Nagyon kellemtlen érzés!A fülem sokszor cseng,de halk fülzúgás szinte folyamatosan érzek!Kimerültéstől lehetnek ilyen tünetek?Nagyon fáradtnak érzem magam mióta elkezdődött nálam ez a dolog!Rengeteg vizsgálaton voltam már de mind negatív lett!Otoneurológián még nem voltam,érdemes elmennem?Ha kimerültéstől van úgy gondolom 3 hónap alatt ennek rendeződnie kellett volna,nem?Nem tudom mi lehet a baj és az orvosok sem tudnak mást mondani azon kívül,hogy majd magától elmúlik!De úgy gondolom mindennek oka van!Tavaly volt egy pajzsmirigy műtétem,de a legújabb hormoneredményem már jó volt! Tanácsát,válaszát és véleményét előre is köszönöm! János

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező!
         
        Véleményem szerint mindenképp szükség volna arra, hogy megjelenjen célzottan a szédülésre vonatkozó vizsgálato(ko)n. Az Ön korában a szédülés nem gyakori, emiatt is fontos, hogy a vizsgálattal kizárhatóak legyenek egyéb kórképek. Nem szabad annyira túlhajszolt életet élnie, hogy ne jusson ennyi ideje magára.
         
        Üdvözlettel:  Dr. Lengyel Csongor   fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-17 09:19:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés