Dobhàrtya fájdalom

Kedves Dr Úr! Tudni kell rolam hogy sok problema volt a fulemmel. Gyerekként a jobb fülem gyulladás miatt felszúrták, 2019 ben hallácsökkenéssel és fülzúgással kezeltek a jobb fülem, Kaptam szteroidot es halistennek nem tapasztalom mar a tüneteket. 2020 februárjában felfedeztem hogy mindkét fülem roppan egyet nyelésre, ásításra bedugul, ezzel nem igen foglalkoztam mert nem éreztem annyira zavarónak. Bár nem bánnám ha elmúlna. Pár napja felfedeztem hogy néha a jobb néha a bal fülembe belenyilal a fájdalom, idôszerűen ès viszonylag hamar elmúl, az okàt keresem. Kell orvoshoz mennem emiatt? Egy maganklinikán fülkürthurutot mondtak a fülropogásra. Várom válaszát, köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a témában

Tisztelt Uram, Ön a fülkürt normális működését észleli. Baj akkor lenne, ha nyeléskor, ásításkor nem reccsenne, történne nyomás változás. Tehát teendő nincs.

Kérdés: 2021. január 04., 16:25; Megválaszolva: 2021. január 04., 20:24
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban