• Orrsérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr! 10 nappal ezelőtt egy közlekedési vita során orrba vertek, s mivel szemüveges vagyok, ezért ott kissé bedagadt, gondolom a szemüveg helyén sértette meg. Nem vérzett , viszont tapintásra azóta is lehet érezni, hogy ott valami kifelé áll, bár már nem fáj. Külsőre egyébként nem is látszik hogy ott el van deformálódva, az ujjammal tapintásra viszont nagyon is erezhető hogy van ott egy kis kiálló rész. Egészen a szemem felé, ahol a szemüveg is áll az orron. Panaszokat nem okoz, a kérdésem az lenne, hogy szükséges-e ez esetben valamilyen beavatkozás, vagy nagyobb baj már nem lehet belőle? Szelelni is rendes szelel.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Orr témában

        Tisztelt Uram, A jelenség valószínűleg a csonthártya duzzanata. Teendőt nem igényel. Esetlegesen kozmetikai jelentősége van, légvételt nem befolyásolja. Spontán múlik, de lassan.


        Kérdés: 2020. október 14., 20:26; Megválaszolva: 2020. október 16., 07:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: