• Nyitott arcüreg Fess műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm Doktor úr! Köszönöm szépen válaszát az előző kérdésemre. A következő az lenne, hogy minden esetben szükséges az orr tamponalas fess műtét arcüreg után. A legnagyobb fobiam az ha nem tudok orron levegőt venni. Már most rettegek és félek hogy nagyobb gondd lesz műtét után mint előtte. Sajnos ez nem valami megjatszotta dolog hanem egy valós létező fóbia a részemről. Esetleg volt már arra példa hogy a beteg kérhette, hogy ne tamponaljak és csak a parittya kötés legyen. Elnezest kérek ha túlzó a kérdésem. Köszönöm szépen a válaszát. Üdvözlettel Szilvia

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fess műtét témában

        Tisztelt Hölgyem, Tudomásom szerint minden esetben szükséges orrtampon. Vérzés és összenövések megakadályozására. Nemigen lehet elkerülni. De beszélje meg operáló orvosával.


        Kérdés: 2020. augusztus 05., 10:54; Megválaszolva: 2020. augusztus 06., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: