• Mandulakő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! A mandulámon fehér göb képződményeket észleltem,nem okoz semmi panaszt Nem fáj,nem piros a mandulám. Utána olvastam hogy ez lehet mandulakő, kell valamit kezdeni vle? Vagy együtt lehet vele élni? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Szájüregi eltérés témában

        Tisztelt Hölgyem, Csak úgy lehet eltávolítani, ha a mandulát is kivesszük. Együtt lehet vele élni...


        Kérdés: 2020. június 06., 23:23; Megválaszolva: 2020. június 07., 23:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.