Garatgyulladás

Tisztelt Doktorúr! Nemrégiben írtam önnek, használom a clinsint amit ajánlot jobb lett nem érzem már annyira a gombóc érzetet Viszon a garatgyulladás után most a jobb oldali mandulám bedagadt és mind két fülem fáj időszakonként, érzékeny is lettnéhágy hangra kaptam rá antibiotikumot 5 napig kell szednem 3 napja szedem eddig semmi sem változott létezhet hogy a garatgyulladás miatt lett nagyobb a mandulám és a fülem fáj 5 hónapja küzdök vele Köszönöm a válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a pharyngitis témában

Tisztelt Uram, Átmenetileg függessze föl (az antibiotikumszedés idejére az orröblítést). Látatlanban nem tudok ennél specifikusabbat javasolni

Kérdés: 2020. április 28., 17:43; Megválaszolva: 2020. április 29., 17:11
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban