Fülkinövés

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát! Akkor ez az elváltozás csupán esztétikai jellegű, vagy okozhat valamilyen egészségügyi problémát? Mi ez konkrétan, mennyire sürgető a műtét? Köszönöm előre is!

Dr. Zaránd Rajmund válasza Fejlődési rendellenesség témában

Esztétikai, amennyiben nincs gyulladt tömlő alatta. Biológiai szempontból csak ismétlődő gyulladás esetén van értelme a műtét kockázatát vállalni. Tehát nem sürgős

Kérdés: 2020. január 22., 08:56 ;Megválaszolva: 2020. január 31., 12:41
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Mandula-probléma
Tisztelt Doktor Úr, 4 napja tartó tüszös mandulagyulladás miatt aktil duo-t kezdtem el szedni háziorvosi utasításra. A baloldali mandulámon viszont...
Mitől lehet a szédülés?
Tisztelt Doktor Úr/Nő Párom (ffi, 25 év) kb. 2 hónapja arra ébredt hajnalban, hogy nagyon szédül és a szeme is rángatózott. Azóta folyamatos...
Véres köpet, idült pharyngitis
Torokprobléma
Elhúzodó torokfájás