Fülkinövés

Tisztelt Doktor Úr! Köszönöm a válaszát! Akkor ez az elváltozás csupán esztétikai jellegű, vagy okozhat valamilyen egészségügyi problémát? Mi ez konkrétan, mennyire sürgető a műtét? Köszönöm előre is!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza Fejlődési rendellenesség témában

Esztétikai, amennyiben nincs gyulladt tömlő alatta. Biológiai szempontból csak ismétlődő gyulladás esetén van értelme a műtét kockázatát vállalni. Tehát nem sürgős

Kérdés: 2020. január 22., 08:56; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:41
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Belső fül betegség?
Idegen test érzet a torokba
Ciszta vagy sem?
Üdvözlöm Dr.Zarán Rajmund! A kérdésem az lenne,hogy az elmúlt év folyamán és most is 2-3 alkalommal történt velem olyan,hogy orrfújás után...
UH lelet kiértékelés
Tisztelt Doktor Úr! A mellékelt Ultrahang lelet alapján szeretném kérdezni, hogy Ön milyen további vizsgálatokat, vagy teendőket, kezelést látna...
Vírus, baktérium, antibiotikum?
Tisztelt WEBBeteg! Kb 1 hete kezdett fájni a torkom, minden más tünet nélkül. Első pár napban szájvízzel öblögettem, elmúlt. Következő nap...