• Fülzúgás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt fül-orr-gégész ! A halláscsökkenésemre és a fülzúgásomra szeretnék tanácsot kérni. Több éve tartó allergiámra ami orr dugulást sípoló légzést és bőrviszketést okozott ( élesztő,tej kazein,tojás,rozs,fű,virágok keveréke,poratka,toll,hisztamin ) szedtem az EONIC tablettát és AVAMYS orr sprayt amitől tünetmentes lettem. 8-év gyógyszer szedés után úgy gondoltam lehet ,hogy már nincs szükségem a gyógyszerekre és több mint egy hónapig nem is szedtem. Egy hónapja eldugult az orrom kapart a torkom és halláscsökkenést és fülzúgást tapasztaltam ekkor elmentem fül orr gégészhez aki hallójárat gyulladást állapított meg. CIPROBAY antibiotikumot írt fel öt napra és hat alkalommal mind két fülembe gyógyszeres gézcsíkot rakott. Mivel két hét múlva sem szűntek panaszaim felkerestem egy másik fül orr gégészt aki ugyan úgy hallójárat gyulladást állapított meg és felírt ZINNAT 500 2x1öt napra és DUOXAL fül cseppet és NASIVIN orr cseppet .Ismét eltelt két hét a torok kaparás és orr dugulás elmúlt de a halláscsökkenés és fülzúgás nem szűnt meg teljesen van ,hogy vissza jön. Egy hete ismét szedem az EONIC tablettát és AVAMYS orr sprayt . Ön szerint az allergia okozhatja a fülproblémát ha a fül orr gégész nem oldotta meg? Mit tanácsol keressek fel egy allergológust ? Már négy hete van ez a fül problémám ön szerint mit tegyek? Köszönöm válaszát!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fülzúgás témában

        Tisztelt Uram, Jó ötlet az allergiás szerek szedése ismételten. Remélhetőleg a hallójáratgyulladás elmúlt közben. Ez esetben javulni fog. Ha nem, akkor gégészet és allergológia vizsgálat javasolt


        Kérdés: 2019. november 11., 10:29; Megválaszolva: 2019. november 11., 11:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.