• Gombóc a torkomban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Körülbelül 2 hete kezdődött, hogy gombóc érzet volt a torkomban, ami kicsit gátolta a levegővételt. Elmentem ügyeletre, ahol azt mondták, hogy egész csúnya a mandulám, de másnap menjek el a háziorvoshoz is. Elmentem, ő pedig azt mondta hogy szorongástól is lehet. Írt fel antibiotikumot, de semmit nem hatott. Viszont azt is észrevettem, hogy az a gombóc lehet nem a torkomban van, hanem hátul az orromban, vagy pedig a mandulamra hiszem azt, mert még mindig meg van duzzadva. Jelzem, nem fáj, nem is fájt és lázam sem volt. Most pedig kezdem úgy érezni, hogy megy rá a fülemre is, mintha be lenne dugulva folyamatosan. Kértem időpontot fül-orr-gégészetre, de csak 2 hét múlvára kaptam.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Globusérzés témában

        Tisztelt Hölgyem, A globusérzés jellegzetes tünet enyhe infekció, illetve reflux esetén. Általában spontán múlik. Addig is, míg szakorvoshoz jut, érdemes az orrlégzést javítani. Pl. CoinSin orröblítéssel.


        Kérdés: 2019. október 21., 22:19; Megválaszolva: 2019. október 24., 10:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: