Mandulagyulladás

Tisztelt doktorúr/nő! Az utóbbi időszakban kétszer volt tüszös mandulagyulladásom.Az elsőnél nem volt különösebb panaszom, viszont a másodiknál lázam volt, a kőzérzetem is rossz volt. Mind a kettőnél szedtem gyógyszert. Az a mostani panaszom, hogy a mandulámnál van egy duzzanat szerüség ami a két mandulagyulladásnál is jelen volt .A fehér foltok már elmúltak viszont ez a duzzanat nem akar. Ahol a duzzanat van a nyirokcsomoim is meg vannak duzzadva. Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet ez és még mennyi idő amíg elmúlik a duzzanat?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza Mandula témában

Tisztelt Uram!

Klinikai vizsgálat nélkül nehéz tippelni. Azt gondolom, hogy nyirokszövet lehet, ha egy hónap múlva sem múlik, akkor mindenképp keressen föl szakrendelést.

Kérdés: 2019. június 01., 23:43; Megválaszolva: 2019. június 07., 07:09
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Suttogás mennyi kárt okozozott
Tisztítószer belégzés
Kellemetlen szagérzékelés
Torok szúrás
Mandulagyulladás