• Torokgyulladás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornó/Úr! Körülbelül 1 hónapja fejfájással, náthával, hőemelkedéssel, száraz majd hurutos köhögéssel, valamint erőteljes torokfájásos tüneteim voltam. Miutan 3 hét eltelteltével sem javultak a tünetek, ezert 3 napos antibiotikumos kúrát csinaltam, melyet követően minden tünet elmúlt kivéve a torokfájást. Az antibiotikumos kúra óta kb 1.5 het telt el, a torkom már nem piros es csak nagyon minimalisan faj, mondhatni nem is erzek fajdalmat, azonban nagyon csúnyán nez ki amirol mellekelek egy képet is! Az lenne a kérdésem, hogy szukseges-e szakrendelest felkeresnem, vagy a fertozes szovodmenyekeppen lassan gyogyul meg a torkom es nincs ok az aggodalomra. Köszönöm szépen.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a garat témában

        Tisztelt Uram! Ebben a szezonban nagyon jellemző az elhúzódó felső légúti vírusfertőzés. Az ön esetében is ezt látom. Torka lobos, granulált. Sok folyadék, C vitamin. Ha nem javul, keresse föl gégész orvosát!


        Kérdés: 2019. április 04., 18:30; Megválaszolva: 2019. április 06., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: