• Elmulik e fulsipolasom es a recseges meg a folyadek erzes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Ur! Egy buliban ahangfal belesipolt a fulembe majusba lessz 1 eve !Hallascsokkenesem nincs csak a balfulembe folyadekot erzek amikor nyelek mindket fulem recseg es sipolo hangot hallok!Elfog mulni vagy maradando

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fülzúgás témában

        Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a sípoló hang zajártalommal függ össze, úgy nem várható, hogy elmúlik, ha két hétnél tovább áll fönn. Ha a fülkürt működésével függ össze, akkor el tud múlni bármely hosszú idő után is. A leírás alapján ezt nem tudom eldönteni.


        Kérdés: 2019. március 04., 17:28; Megválaszolva: 2019. március 08., 04:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: