• Nyomó érzet a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Érdeklődni szeretnék hogy forduljak orvoshoz azonnal az alábbi tünet miatt, délután rántott sajtot ettem és valószínűleg kicsit nagyobb falatot sikerült lenyelnem, azóta nyomó érzés van a torkomban mintha még ott lenne az étel, inni tudok levegővétel nem okoz problémát, kicsit többet böfögtem de folyamatos a szorító érzés. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Nyeléspanasz témában

        Tisztelt Hölgyem! Elmondása alapján arra gondolok, hogy egy kis átmeneti nyelőcső görcsről lehet szó. Ha légzése rendben és a folyadék is lejut a gyomrába, akkor nyugodtan várjon egy napot, ha nem változik, holnap forduljon gégészhez.


        Kérdés: 2018. szeptember 15., 22:16; Megválaszolva: 2018. szeptember 16., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: