mi a probléma mert felvilágosítást nem kaptam

Tisztelt Doktor úr! Szeretném a felvilágosítását kérni ugyan is haol a kislányommal voltam csak a kezembe nyomták a papirt semmi választ nem kaptam!

Dr. Zaránd Rajmund válasza halláscsökkenés témában

Tisztelt Szülő!

A beszkennelt audiometriás görbe egy kis-kp. fokú vezetéses halláscsökkenést jelez. 4 éves gyermeknél a megfelelő kooperáció mellett sem értékelhető ez önmagában, szükséges volna egy tympanometria is, ami kiderítené, hogy csak egy banális, náthát kísérő fülkürthurut (balra tolt csúcs, C-görbe) vagy egy krónikus savós középgyulladásnak megfelelő (lapos, B-görbe) magyarázza-e a panaszokat. Utóbbi esetben orrmandulaműtét a megoldás a saját gyakorlatom, illetve a János Kórház bevett protokollja szerint. Ha fölkeresnek, szívesen segítek a mérést, illetve a megoldást illetően is.

Kérdés: 2017. február 18., 20:51; Megválaszolva: 2017. február 19., 08:03
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Halláscsökkenés
Kisgyerek hallása
Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! A kisfiam a bejárati kiskapunál játszott a kövekkel, mely során egy nagyobb követ kiejtett a kezéből, ami a kapu alsó...
FÜLGYULLADÁS
Két hete erős fülfájás kezdődött. Házi orvos hallójárat gyulladást diagnosztizált. 5 napos kúrára a következő gyógyszereket írta fel: Zinnat...
NEM HALLOK A BAL FÜLEMRE.
ÜDV MINDEN JEL NÉLKÜL A BAL FÜLEM BEDUGULT.ELMENTEM ORVOSHOZ KIMOSTA KITISZTÍTOTTA. SEMMI EREDMÉNY SŐT ROSSZABB LET.VISSZAMENTEM MÁSIK ORVOS...
Intenethallgatás fülhallgatóval
Kérdezem,hogy káros-e internet müsorait (előadások, tv müsorok, hangoskönyvek, zenék) (bluetouth) fülhallgatóval sokat hallgatni. Ha igen, akkor...