jo napot dr nő

jó napot érdeklődni szeretnék hogy múltkor leírtam önnek hogy bal homloküregem mindig begyullad mert nem jut be a levegő a homloküregbe ct ki is mutatta írta ön hogy próbáljam ki az NeilMed SinuRinse orrmosót evvel van esély a gyógyulásra ez megoldja a promlémámat várom válaszát köszönöm

Dr. Gerencsér Emőke válasza jó napot dr nő témában

Tisztelt Kérdező!

Feltételezem, hogy Ön több orvosnak is elküldte a kérdését. Mert és soha nem írtam azt, hogy a levelében említett orrmosót próbálja ki. Ezzel szemben megírtam, hogy a homloküregből egyetlen orrmosóval sem tudja eltávolítani a váladékot. Azt is megírtam, hogy a CT lelettől függ, hogy izolált homloküreggyulladása van-e, avagy rostagyulladás.

Ha nincs polip, vagy polipózusan elfajult nyálkahártya, tehát ha kizárólagosan folyadék lenne a homloküregben, akkor reflexesen " kihajthatja " Nasodren orrsprayvel - naponta csak 1x fújhat mindkét orrfélbe. De ha polipok is vannak, ne használja mert felesleges.

Esetleg végig olvasná a részletes választ, amit tőlem kapott?

dr Gerencsér Emőke

Kérdés: 2016. január 25., 13:33 ;Megválaszolva: 2016. január 25., 15:56
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Véres köpet, idült pharyngitis
Torokprobléma
Elhúzodó torokfájás
Orrmelléküreg - CT, CBCT, vagy MRI?
Mandula gyulladás