Hirtelen növés miatt lehet ciszta?

Tisztelt Doktor ur azzal a kérdésel fordulok önnhöz hogy a barátnőm fiának a füle mögöti részen kicsivel a fülcimpa alatt. egy kis "dudor" alakult ki 8 éves egézséges kis fiurol van szo el vittük az orvoshoz aki azt monta hogy ez egy ciszta amiben vér és viz van nem kell megijedni be kötöte és krémezte hogy ez által le fog apadni egy kicsit már le is apadt azota szerdán kell vissza menni hozzá és hogy a hirtelen növés fejlödés miatt alakult ki arra lennék kiváncsi hogy mi lehet ennek az oka és mi lehetne még tenni ez ügyben tisztelettel köszönöm a válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza egyéb témában

Tisztelt Hölgyem!

Ebben a lokalizációban is lehet számos terime, leggyakrabban bőrfüggelék eredetű atheroma, mely hajlamos begyulladni. Ennek kezelésére szolgálhat a párakötés. Bármi is az eredet, általában a gyulladás elmúltával érdemes egészben kimetszeni.

Kérdés: 2015. február 09., 20:26; Megválaszolva: 2015. február 10., 07:33
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
A bal fülem idöközönként 1-1...
A bal fülem időnként bedugul egy rövid pillanatra, olyan érzés mint amikor a z úszómednecében lebukok a viz alá. ez csak rövid ideig tart, de eddig...
Fülrecsegés
Tisztelt Doktor úr! Mindkét fülemben, de főleg a jobb oldaliban éles zaj hatására erős recsegést érzek (1-2 tizedmásodperces eltolódással) ....
Miért érzem úgy mint, ha mozogna...
Ma elmentem az orvoshoz és kimosták mind a két fülemet mert az egyik el volt dugulva. Tiszta volt utána mind a kettő.De a jobb fülemmel néha hallok...
Nyelvcsap elmozdulás
A nyelvcsap bal oldali mandula irányába elmozdult s teljesen rá is simult ez igényel-e szakorvosi vizsgálatot vagy egyszerűen magától vissza áll vagy...