Antibiotikum

Tisztelt Doktor Úr! Elhúzódó ekcémás hallójárat gyulladásom van, voltam szakorvosnál ahol csak fülcseppet írtak fel. A kérdésem az lenne, hogy antibiotikumot nem kéne szednem? Ugyanis hőemelkedésem is volt (közel láz) és bedagadt a fülem körül is a bőr, duzzadt nyirokcsomó stb, és nem tudom hogy egy fülcsepptől rendbe jön e, de már nagyon szeretném ha végleg rendbe jönne.Ha esetleg szükséges lenne antibiotikum akkor milyet szedjek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza hallójáratgyulladás témában

Tisztelt Hölgyem!

Az ekcémás hallójáratgyulladás miatt antibiotikum biztosan nem kell, azonban a kifejezett duzzanat és a hő nem biztos, hogy az előbbivel áll összefüggésben. Szerintem mindenképpen menjen vissza egy kontrollra a fülészetre!

Kérdés: 2015. február 04., 23:37; Megválaszolva: 2015. február 05., 08:25
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok
Miért nincs íz, szag, illat?
Mononukleozis