fülzúgás

Tisztelt Dr.Zaránd Rajmund! 4 éve szenvedek fülzúgásban, mindenféle vizsgálaton túl vagyok már.4 okot állapítottak meg amitől lehet a fülzúgásom: nyaki elmeszesedés, 5-7 csigolya elcsúszása, 2 agyi főér közül az egyik nincs kifejlődve rendesen, depresszió. A kérdésem az lenne hogy olvastam a cikkét az akusztikus cr neuromodulációról.Ön szerint használna-e nekem ez a kezelés és ha igen hol lehet ehhez a géphez az én lakóhelyemhez (Debrecen) minél közelebb hozzájutni. Tisztelettel András

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza tinnitus témában

Tisztelt Uram!

A hivatkozott cikk elméletben taglalta a CR neuromoduláció hatásmechanizmusát. Sajnos én a céggel nem állok kapcsolatban, így konkrét helyet nem tudok Önnek mondani. Elméletben minden idegi eredetű tinnitusban elképzelhető a kezeléstől javulás, kiváltó okoktól függetlenül.

Kérdés: 2015. január 07., 18:05; Megválaszolva: 2015. január 07., 19:36
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Állandó fülzúgás kezelése
Leuklopákia
Éjszakai orrvérzés
orrdugulásom oka?
Torkon piros hólyagok