Fülbetegség-repülés

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A következők miatt szeretném kikérni a véleményét: az elmúlt években gyakran voltak visszatérő fülproblémáim. (különböző gyulladásos gondok) Jelenlegi panaszaim: vezetéses halláscsökkenés, fülzúgás. CT vizsgálat szerint bal fülemben erősen megvastagodott a dobhártyám, (a csontok épek) fül-orr-gégésszel egyeztetve ezt ősszel megplasztikázza. Kérdésem az, hogy ezzel a betegséggel veszélyes-e a repülés? Ugyanis szeptemberben repülővel megyek nyaralni. Vizsgálatok szerint a fülem nem szellőzik, nincs is benne levegő. Az orvos szerint nem lesz gond a repüléssel, de kíváncsi vagyok más véleményére is.Tubust a vastag dobhártya miatt beültetni nem lehet. Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a repülőút témában

Tisztelt Hölgyem! A repülés a kiegyenlítés miatt lehet gond. Ha nincs benne levegő, akkor nem kell egyenlíteni sem, így igaza van a kollégának. Repülhet!

Kérdés: 2014. június 10., 13:06; Megválaszolva: 2014. június 10., 18:54
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban