mandulagyulladás

Három hete erős mandula gyulladásom volt, két dob. antibiotikumot.szedtem be, de azóta is fáj a torkom.Váltakozva fáj a torkom, egyik nap jbb, másik nap sokkal rosszabb. Pár napja orr-fül-gégészmondta, hogy a fájdalom ellenére nincs teendő. Gócokat emlegetett, talán a mandulámban? Június 2-ra mandula műtétet írt ki.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandulagyulladás témában

Tisztelt Hölgyem! Az Ön által megadott információ alapján számos betegség és állapot, valamint ezek ellenkezője is valószínűsíthető akár. A mandula lehet gócbetegség alapja, ez valóban műtéttel oldható meg.

Kérdés: 2014. május 10., 21:08; Megválaszolva: 2014. május 11., 12:55
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban